Cautare

144 de rezultate pentru "contrabanda cig ri" (2.54 secunde)
Producatorii interni se tem ca, din aceasta cauza, fumatorii se vor orienta catre tigarile de contrabanda sau contrafacute. Pana la sfarsitul lui 2006, fumatorii vor da cu 14 pana la 20 de mii de lei vechi mai mult pentru un pachet de tigari.
"Saptamina trecuta, in timpul unei razii efectuate in hala de zarzavaturi din Piata Centrala, Politia Economica a gasit in patru tarabe foarte multe pachete de tigari de contrabanda, motiv pentru care i-am dat afara din piata pe cei doi chiriasi ai tarabelor.
Evaziunea din neplata accizelor pentru tigarile de contrabanda reprezinta aproximativ 1 miliard de euro pe an. Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova au aplicat amenzi in valoare de 71.300 si au confiscat tigari de contrabanda in valoare de aproximativ 65.000 de lei, in cadrul unei serii de verificari desfasurate de la inceputul acestei luni.
Conservatorii au precizat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca sunt pentru "recuperarea integrala a sumelor fabuloase "pierdute" in anumite buzunare din sistemul bancar (vezi devalizarea Bancorex), din domeniul petrolier (contrabanda cu petrol - vezi cazurile Solventul si Jimbolia, privatizarea RAFO Onesti) sau alte tunuri precum Tutunul romanesc si nu doar pentru taxarea partiala a jafului".
Vis Decembrie mi-a intrat in sange In cartier au ramas doar ingeri de contrabanda, nascuti din truda versului efemer. Ne-am instrainat.
Mai multi sefi de vama si ofiteri superiori din politia de frontiera si antitero - SRI ar fi protejat contrabanda cu sardine, tigari, zahar, orez si alte produse efectuata de Baaklini pe ruta China - Romania- Anglia.
In plus, Mihei a invocat previziunile specialistilor, potrivit carora integrarea in UE va duce automat la cresterea traficului de nave, dar si o exacerbare a fenomenelor infractionale precum migratia ilegala, contrabanda si actiunile teroriste marine.
Compania rusa Transneft, care administreaza conducta, a refuzat sa plateasca taxa impusa de Minsk, iar Belarusul a declarat livrarile de petrol drept "bunuri de contrabanda" si a amenintat ca va intenta un proces.
Referindu-se la vesnicele acuze de contrabanda cu tigari, Minca a spus ca el nu a facut decat sa cumpere tigari de la duty- free-uri, "ce-i drept, in cantitati mult mai mari decat oricine altcineva".
Aurel Tarau, fiul fostului prefect PSD al Bihorului, a fost eliberat, dupa ce a fost arestat pentru contrabanda cu benzina.
000 de politisti de frontiera au fost mobilizati pe litoralul Marii Negre si in Delta Dunarii, dar si in alte zone turistice ale tarii, pentru prevenirea actelor de coruptie, contrabanda sau evaziune fiscala.
Si istoria cu Omar Hayssam, si istoria cu copilul lovit, si contrabanda cu arme, si legaturile traditionale cu teroristii, ca si scandalurile "Flota", "casa din Mihaileanu", afacerile imobiliare ale fiicei si cele ale fratelui si nepoatei cu armament raman dosare deschise.
Ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, afirma recent ca va demisiona daca nu va castiga batalia cu contrabanda si evaziunea. Saptamana trecuta, presedintele Basescu le-a cerut ministrilor Vladescu si Vasile Blaga sa se implice mai mult in combaterea evaziunii.
Apelul a fost localizat pe teritoriul bulgar, iar cartela SIM a fost, ulterior, aruncata. Pe langa contrabanda, barbatul care l-ar fi amenintat pe Borisov este implicat in escrocherie, prostitutie si trafic cu droguri.
In calitatea sa de ofiter de marina, TRAIAN BASESCU dadea informatii cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitatile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, activitati de contrabanda si specula, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii facute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioara de partid si de stat.
• In strategia nationala, vulnerabilitati sunt declarate contrabanda si evaziunea fiscala • Romania nu va accepta niciun alt standard decat cel aplicabil tuturor statelor Uniunii Europene.
La propunerea ministrului Igas, Basescu l-a promovat la gradul de chestor de politie pe seful Inspectoratului Judetean Arad al Politiei de Frontiera, Ion Handra, care a fost destituit din functia de sef al Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac in 2002, tocmai pentru implicare in contrabanda cu tigari, dupa ce autoritatile maghiare au furnizat probe in acest sens.
Si ca la contrabanda cu petrol de la Ploiesti. Apropo, nimic despre marea operatiune vama cu care s-au laudat cand s-a lansat, pana s-au prins ca-i prinde din urma.
Iar, cat timp Sorin Blejnar si tot sistemul politic de control al vamilor a ramas neatins, este un gest temerar sa pui SIS (Sistemul de Informatii Schengen) la dispozitia tocmai acelor persoane care gestioneaza contrabanda si evaziunea fiscala in tara noastra.
google-analytics.com